Remont servis i održavanje – ge.re.s

 

Tel. +385 1 3396 024  | geres@strojopromet.hr

GENERALNI REMONT, SERVIS I ODRŽAVANJE STROJEVA I POSTROJENJA

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

Generalni remont CNC i NC alatnih strojeva i obradivih centara

Generalni remont klasičnih alatnih i ostalih strojeva za potrebe industrije

Srednji popravci i servis strojeva

Rekonstrukcije i prerade strojeva po želji korisnika

Prerada klasičnih alatnih strojeva u CNC strojeve

Izrada aplikacija za CNC strojeve

Zamjena dotrajalih i zastarjelih upravljačih naprava

Povezivanje CNC strojeva u jednu PC radnu jedinicu

Prodaja strojeva odgovarajučih performansi po zahtjevu kupaca

Otkup starih i plasman novih strojeva

Ugradnja digitalnih i rotacionih mjernih sistema

Izrada alata i naprava i rezervnih dijelova za strojeve

Izrada pozicija po nacrtima kupca

Izrada tehnološke dokumentacije i projekata

Mjerenje geometrijske točnosti na svim alatnim strojevima

Stručno savjetovanje za modernizaciju proizvodnih pogona

Organizacija i reorganizacija proizvodnih pogona

Kompletno opremanje malih, srednjih i velikih industrijskih pogona

Prodaja standardne potrošne robe za strojarske sklopove

Nabava pribora i alata za alatne strojeve i proizvodne pogone

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

ge.re.s PROGRAM – KATALOG


OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM MI SMO TU DA VAM POMOGNEMO

DA VAŠ PROIZVOD BUDE KVALITETAN I KONKURENTAN

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

O NAMA – POVIJEST – VIZIJA

Odlaskom tima entuzijasta i stručnjaka 1987. godine iz OOUR-a “ Remont alatnih strojeva “ tvornice PRVOMAJSKA, nekadašnjeg najvećeg Hrvatskog proizvođača alatnih strojeva, u Šenkovcu pored Zagreba započinje gneralni remont i servis alatnih strojeva koji je do današnjih dana uspješno remontirao i servisirao preko 1000 alatnih strojeva na cijelom području bivše Jugoslavije, te ostvario i zapažene projekte sa inozemnim partnerima. Nastavljajući se na tehnološki sljed i kvalitetu izučenu u tvornici PRVOMAJSKA, te konstantnim učenjem i praćenjem modernih tehnoloških dostignuća uspješno i kvalitetno odrađujemo sve zadatke i izazove koji se stave pred nas. U našim pogonima nema odstupanja od zadanih tehnoloških procesa u remontu i svakom stroju pristupamo kao zasebnom projektu. Nudimo cijelovito riješenje na jednom mjestu, te tako danas u našem pogonu radi tim stručnjaka sa polja montaže, elektrike i elektronike, programiranja upravljanja i automatizacije, geometrije alatnih strojeva, strojne obrade, lakiranja, te konstrukcije i tehnologije.

–    1987. godine osniva se obrtnička radionica “ GERES “ te uspješno započinje svoje dijelovanje na području generalnih remonta i servisa.
–    1987. – 1991. godine obavljaju se generalni remonti u cijeloj Jugoslaviji u nekima od najrenomiranijih tadašnjih firmi  ( JUGOTURBINA Karlovac, RADE KONČAR Zagreb, STRAŽA Hum na Sutli, FABRIKA REZNOG ALATA Čačak, METALNA Maribor, UNIOR Zreče i drugi )
–    1989. godine osniva se i započinje sa radom firma STROJOPROMET-ZAGREB d.o.o., a radiona za generalni remont se uvrštava u sastav firme kao samostalna radna jedinica    “ r.j. GE.RE.S “
–    1990. – 2000. godine r.j. GERES se najviše bazirala na poslove na području Hrvatske i Slovenije. U tom razdoblju se razvoj poduzeća okreće i CNC tehnologijama tako da postajemo ovlašteni zastupnik i servis za CNC upravljačke sisteme firme GRUNDING NUMERIC te uspješno odrađujemo retrofitinge u uspješnim firmama Hrvatske i Slovenije ( INA-NAFTAPLIN Zagreb, SATURNUS Ljubljana, CIMOS Buzet, HIDRAULIKA Kutina, TKL Karlovac i drugi )
–    2000. godine r.j. GERES ulazi u fazu dugogodišnjeg restruktruiranja, unapređenja i uvođenja novih djelatnosti. Konstatni rast generalnih remonta, proširenje tržišta, uvođenje novih dijelatnost kao što su servisi i ugovorno održavanje, usluge strojne obrade, prodaja mjernih sistema te prodaja polovnih i novih alatnih strojeva renomiranih svjetskih proizvođača
–    2001. godine postajemo zastupnici za područje bivše Jugoslavije engleske firme NEWALL MEASUREMENT SYSTEMS Ltd koja proizvodi digitalne mjerne sisteme
–    2006. godine započinje suradnja sa firmom BOEHRINGER WERKZEUGMASCHINEN GmbH koja je vodeći Njemački proizvođač alatnih strojeva od 1844. godine, te je napravljen prvi generalni remont cikličke tokarilice DUS 560/3000.
–    Početkom 2008. godine započinje uspješna suradnja sa još jednim renomiranim njmačkim proizvođačem alatnih strojeva DECKEL MAHO GILDEMAISTER, te provodimo uspješnu prodaju 5 osnog obradnog centra DMC 125 U, trenutno najveći DMG obradni centar u Hrvatskoj, te uspješno organiziramo prvi kućni sajam r.j. GE.RE.S na kojem su predstavljeni DMG EcoLine proizvodi, a to su, između ostalog, CNC tokarilica CTX 310 eco V3 i obradni centar DMC 635 V eco.
–    Sredinom 2008. godine započinje i suradnja sa firmom AXON GmbH iz Njemačkog grada Urbach koja se bavi prodajom alatnih strojeva. Za firmu AXON počinjemo izradu rezervnih dijelova za univerzalne tokarilice BOEHRINGER DUK i DUE serije. Samim time firma AXON postaje i ovlašteni predstavnik r.j. GE.RE.S za podrućje Njemačke i Austrije.
–    Krajem 2008. godine započinje sa radom predstavništvo i servis alatnih strojeva u Srbiji i to u gradu Ada koji je najpoznatiji po tvornici alatnih strojeva POTISJE-ADA. Radimo prve korake te uspješno dogovaramo remont alatnih strojeva u željezari U.S. STEEL Smederevo i u Termoelektrani NIKOLA TESLA Obrenovac.
–    Početkom 2009. godine uspješno završavamo pregovore sa korporacijom MAG iz SAD-a te postajemo ekskluzivni zastupnik za područje Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije za MAG brandove alatnih strojeva Boehringer, Huller Hille, Hessapp, Cincinnati, Fadal, Giddings & Lewis, +FMS+, Witzig & Frank, MAG Powertrain, MAG Turmatic Systems i MAG Maintenance Technologies.

U 2009. godini, i nadalje u budućnosti, cilj nam je i dalje biti Vaš prvi izbor kada su u pitanju kvalitetni i pouzdani servisi i remonti alatnih strojeva. Cilj nam je također biti Vaš prvi izbor kada je u pitanju nabavka novih kvalitetnih alatnih stojeva renomiranih europskih i svijetskih proizvođača, te se nadamo da ćemo biti Vaš prvi izbor kada su u pitanja i cijelovita riješenja u proizvodnji. Također nam je cilj i daljnje konstatno razvijanje kvalitete, unapređenje proizvodnog procesa razvijanjem konstrukcionog ureda kako bi se mogli uključiti u razvoj novih tehnologija i novih projekata, također se intenzivnije i ozbiljnije posvetiti obuci mladih kadrova strojarske i elektro struke kako bi dobili mlade i kvalitetne stručnjake na polju servisa i remonta, te nam je cilj aktivan proboj na tržišta zapadne Europe preko naših inozemnih partnera, a sve u cilju da u regiji potvrdimo neupitni status lidera na polju generalnih remonta i servisa alatnih strojeva.

Svim sadašnjim i potencijalnim partnerima i investitorima želimo uspješnu proizvodnju i realizaciju mnogih uspješnih poslova, te Vas srdačno pozdravljamo nadajući se i daljnjoj uspješnoj suradnji!